عکاسیپوشاکعکاسیلباسعکاسیلباسزیرعکاسیمانتوعکاسیشالعکاسیروسریعکاسیپالتوعکاسیکفشعکاسیکیفعکاسیکلاه
عکاسی پوشاک عکاسی مانتو عکاسی شال عکاسی روسری عکاسی لباس عکاسی کلاه
به جرات میتوان گفت که عکاسی صنعتی و از جمله آن عکاسی پوشاک یکی از مهمترین انواع عکاسی است که با نبود آن حتی چرخ پیشرفت صنعت پوشاک و تکنولوژی برای به جلو راندن اقتصاد دچار مشکل خواهد شد.امروزه آرام آرام جامعه به سمتی حرکت میکند که معرفی محصولات در بازار رقابت به مشتریان از مهمترین عناصر در فروش کالاست. و تولیدکنندگان،فروشندگان و مدیران صنایع با شناخت دقیق این موضوع برای معرفی خود و محصولات صنعتی خود به عکاسان و تصویربرداران فعال در این حیطه از عکاسی مراجعه مینمایند.
آشنایی با این نوع از عکاسی از رویکرد جامعشناسانه دو جنبه دارد
۱٫شناخت مدیران صنایع
۲٫شناخت خریداران و مخاطبین تولیدکننده
پس آشنایی با این نوع از عکاسی فقط مختص به تولیدکنندگان محصولات صنعتی نبوده و در حقیقت این مردم جامعه هستند که با دیدن یک عکس صنعتی و در نهایت اعتماد به عکس ارسال شده در فضای مجازی،به فروشگاه مدنظر اعتماد کرده و حتی قبل از تحویل کالا پول آن را از طریق درگاه الکترونیکی پرداخت میکنند. حال اگر عکس ارسال شده برای بازدید مشتریان از کیفیت خوبی برخوردار نباشد چه اتفاقی می افتد؟
قطعا نه تنها مشتری برای خرید اعتماد نخواهد کرد بل وجه ی فروشگاه نیز در اذهان مردم خوشایند نخواهد شد.
امروزه عکاسی صنعتی به دو شیوه انجام میشود.
۱٫عکاسی با کیفیت بسیار بالا در روی پرده سفید و نورهای یکدست و یکسان
در این نوع از عکاسی که بسیاری از فروشندگان به مانند دیجی کالا به آن روی آورده اند محصول مورد نظر روی پرده سفید عکاسی میشود و عکاس با مهارت بسیار بالا سعی بر آن دارد که توجه بیننده فقط روی کالا بوده و با فوکوس بسیار بالا و دقیق کلیه جزئیات محصول را به روئیت بیننده میرساند.


عکاسی پوشاک و لباس سرهمی در استودیو الیزه





٫عکاسی تبلیغاتی پوشاک
متاسفانه به خاطر هزینه بیشتر و نبود فرهنگ سازی مفید در بیزینس و فروش کالا این نوع از عکاسی در ایران بازخورد کمتری از طرف تولیدکنندگان پوشاک دارد و بیشتر در آمریکا واروپا استفاده میشود. هر چند که بسیاری از تولیدکنندگان و فروشندگان لباس در ایران که برند سازی را پشت سر گذاشته و در جامعه شناخته شده هستند از این نوع عکاسی بهره فراوان برده اند. از جمله آنان میتوان به تولیدکنندگان پوشاک مطرح در ایران اشاره کرد.
در این نوع عکاسی، عکاس با بهره گیری از خلاقیت و هنر خود برای فروش بهتر کالا و تاثیرگذاری بهتر یک سناریو طراحی میکند. و بر اساس یک نمودار طراحی شده مشخص قبل از عکاسی یک لوکیشن را مشخص میکند . در روند این نوع عکاسی شاید حتی عکاس مجبور به ساخت لوکیشن برای عکاسی شود.و به گونه ای آنچنان عکس را کارگردانی و نمایش میدهد که مخاطب برای خرید کالای مورد نظر به وجد آید.
در کلیه عکاسی های تبلیغاتی از جمله پوشاک یکی از موارد مهم به دست آوردن و ثبت درست همان رنگ و بافت پارچه لباس موردنظر است. عکاس با دقت بالا کدینگ های رنگی را بررسی کرده و در نهایت همان رنگ لباس را در تصویر ظاهر میسازد. دقت کنید که اگر لباس عکاسی شده مثلا قرمز جگری باشد عکس گرفته شده نباید طیف های رنگی قرمز دیگر به جز همان رنگ لباس را داشته باشد.















