سما زاهد متولد فروردین ماه سال ۱۳۶۶ خورشیدی از جمله جوانان فعال در حوزه هنرهای تجسمی در ایران است. سما زاهد در شهریور ماه سال ۱۴۰۱ و در میان بسیاری از تماشاگران و هنرمندان حرفه ای، نمایشنامه سمفونی جنگ را در قالب پرفورمنس آرت و در گالری هنری خط سفید اجرا نمود. پرفورمنس سما زاهد با کارگردانی و نورپردازی سهراب نعیمی به عنوان تنها اجرای پرفورمنس آرت ضد جنگ در ایران شناخته می شود که در نمایشگاه از {از سینه ام بپرس} اجرا شد. به همین سبب سما زاهد را می توان تنها بانوی هنرمند پرفورمر در ایران و در ژانر ضد جنگ دانست. پرفورمنس او با عنوان {سمفونی جنگ} از مهمترین اجراهای هنری در ایران شناخته می شود. لازم به ذکر است که سما زاهد در نقشهای متفاوت به عنوان سوژه عکسهای نمایشگاه (از سینه ام بپرس) انتخاب شده است. نقش پزشک برای اثر {قسم سپید}، نقش همسر شهید برای اثر {نمیخواهم تنها باشم} از جمله آنها است. در ویدئو زیر پرفورمنس آرت سما زاهد را می بینیم.

سما زاهد آرتیست ایرانی، در نقش پزشک در اثر {قسم سپید}
خرید و فروش آثار هنری عکاسی عکس سهراب نعیمی Buying and selling works of art Photo of war against war artist War Museum art photography فتوآرت (4)
سما زاهد آرتیست ایرانی، در نقش همسر شهید، در اثر {نمیخواهم تنها باشم}
سما زاهد پرفورمر آرت ایرانی

در فیلم زیر تصویربرداری از ۲۰ اثر استاد سهراب نعیمی را میبینیم که در ژانر ضد جنگ به ثبت رسیده اند. در میان آثار سما زاهد با نقش آفرینی در تابلوهای {قسم سپید} و {نمیخواهم تنها باشم} و {بخت کور}دیده می شود.

پیام بگذارید