اثر {صلح پرچم ها} از جمله آثار به ثبت رسیده عکاسی سهراب نعیمی در ژانر ضد جنگ
در جدیدترین اخبار روز دنیای هنر و عکاسی ایران می توان به نمایشگاه عکس سهراب نعیمی مدرس علوم عکاسی در دانشگاه و نیز نویسنده کتب عکاسی اشاره نمود. نمایشگاه عکسها و آثار او در چهاردهم شهریور ماه سال ۱۴۰۱ و در گالری خط سپید به پایان رسید.
سهراب نعیمی از جمله عکاسان و هنرمندان ایرانی است که همواره بیانات خود را در قالب کتاب و یا اثر هنری عنوان کرده است. او در آخرین کارهای هنری خود در سال ۲۰۲۲ عکسهایی در مضمون جنگ به ثبت رسانده است. سبک و تکنیکهای ارائه شده او در عکسها در قالب سوررئال و مفهوم گرا و همچنین آبستره می باشد. عکسهای او را می توان به عنوان نمونه ای موثر از جهش عکاسان ایرانی در سال ۲۰۲۲ دانست. کلیه آثار به صورت تک عکس و تک فریم بوده و از تکنیک فتومونتاژ استفاده نشده است.
که عنوانهای آن از قرار زیر است :
حامی، مستانه، انزوای خزان، خالی از اشکهای شور، شوالیه، استندآپ تراژدی، بعد ما نوبت جفتای دیگست، بازمانده، صلح پرچم ها، ایران، جنگ پرچم ها، جنگ ایران و عراق، بخت کور، قسم سپید، رازها در میان جامه هاست، اسارت از تاریخ، نمیخواهم تنها باشم، شلاق شب، رهزن اهل هنر
در این نمایشگاه ۲۰ اثر هنری ثبت شده در موضوع جنگ و در سبکها و تکنیکهای استیج، فاین آرت، آبستره و سوررئال به نمایش گذاشته شد.
(صلح پرچم ها) را می توان به عنوان یکی از برجسته ترین این آثار دانست که نمایانگر پرچم سه رنگ ایران و عراق است. تکنیک عکاسی به کار رفته در این تصویر عکسبرداری از آب و روغن بوده و در سبک آبستراکسیون عکاسی شده است. ترکیب بندی این عکس در نوع خود بی نظیر می باشد. این سبک از عکاسی مفهومی در قالب جنگ برای نخستین بار در دنیا ارائه شده است.
در قسمت زیر ۲۰ اثر ثبت شده از سهراب نعیمی را در ژانر ضد جنگ می بینیم.